ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ.. ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ  ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ.

Στην 30ετη θητεία μας στο χώρο της παθητικής αντιμετώπισης των διαρρήξεων έχουμε μελετήσει πάνω από 30.000 χώρους και έχουμε συζητήσει με πάνω από 50.000 ενδιαφερόμενους.

Στην κάλυψη των χώρων και στην επιλογή του ανάλογου συστήματος κάλυψης, υπάρχουν μερικές αρχές, που ευλαβικά τηρούμε, προκειμένου o πελάτης να μείνει ικανοποιημένος:

Λειτουργικότητα – Αισθητική – Οικονομία – Αποτελεσματικότητα -Υποστήριξη.

 • Λειτουργικότητα, γιατί φέρνουμε το σύστημα ασφαλείας στα μέτρα και σταθμά του χώρου, και του κόσμου που ζει σ’αυτόν.
 • Αισθητική, γιατί φροντίζουμε το τελικό αποτέλεσμα, να είναι ομοιογενές και ομοιόμορφο, με τον περιβάλλοντα χώρο.
 • Οικονομία, γιατί οι τιμές μας είναι αντιστρόφως ανάλογες, με την ποιότητα της δουλειάς μας.
 • Αποτελεσματικότητα, επειδή αυτό που δημιουργούμε αποδίδει 100%. Μελετάμε και υλοποιούμε έτσι, ώστε τα κενά αφαλείας να είναι ανύπαρκτα.
 • Υποστήριξη =Τηλεφωνική επικοινωνία, συντήρηση, επισκευές, για να μην μείνετε ποτέ, χωρίς αυτό που ζητάτε από εμάς.. την ΗΡΕΜIΑ.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να “τσεκάρουμε” και άλλη μια ουσιώδη αρχή.

Την συνεργασία-επιθυμία του πελάτη, να γίνουν όλα σύμφωνα με τα παραπάνω. Προκειμένου να πλησιάσουμε το 100% της απόδοσής μας, χρειαζόμαστε εμπιστοσύνη και θετική συνεργασία. Και εξηγούμαστε μέσα από αριθμό παραδειγμάτων:

 • Πελάτης: Πιστεύουμε ότι δεν χρειάζεται το εξωτερικό σύστημα συναγερμού  εφόσον είμαστε τόσο καλά εξοπλισμένοι εσωτερικά.
 • Πελάτης: Πιστεύουμε ότι δεν χρειάζεται το κέντρο λήψεων σημάτων συναγερμού εφόσον στο κάτω πάτωμα μένουν οι γονείς μου.
 • Πελάτης: Πιστεύουμε ότι δεν χρειάζεται να βάλουμε ραντάρ στο χώρο εφόσον έχουμε παγιδεύσει τα κουφώματα.
 • Πελάτης: Ας βάλουμε μόνο στα παντζούρια επαφές, γιατί παγιδεύουμε και τα τζάμια;
 • Πελάτης: Τι χρειάζεται η κάμερα έξω από την πόρτα, εφόσον αν την ανοίξει κάποιος θα ηχήσει ο συναγερμός;
 • Πελάτης: Τι χρειάζομαι το συναγερμό εφόσον βλέπω από τις κάμερες αν έρθει κάποιος;

Όλα αυτά και άλλα πολλά λέγονται ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και το αρνητικό αποτέλεσμά τους, αργά η γρήγορα, είναι προδιαγεγραμμένο. Γιατί;

Διότι:

 • Το εξωτερικό σύστημα συναγερμού θα προλάβει τον επίδοξο κακόβουλο πριν διαρρήξει τη πόρτα μας. Άν την διαρρήξει θα ηχήσει ο συναγερμός, θα ειδοποιηθεί το κέντρο, αλλά για 10-15-20 λεπτά όσο χρειαστεί για να έρθει βοήθεια θα είμαστε πρόσωπο με πρόσωπο με τον εισβολέα με κάθε ρίσκο για αυτή τη συνάντηση.
 • Το Kέντρο Λήψεων Σημάτων Συναγερμού είναι ο “Φυλακας Αγγελος” του κάθε σπιτιού-μαγαζιου-επιχειρησης. Θα μας πάρει μέσα στη νύκτα να μας ενημερώσει για το σημείο που χτύπησε ο συναγερμός, έτσι ώστε να αντιδράσουμε ανάλογα, θα ειδοποιήσει την Άμεση Δράση ενώ κινδυνεύουμε, θα ειδοποιήσει φίλους και γνωστούς όταν είμαστε χιλιόμετρα μακριά για να “τσεκαρουν” το σπίτι μας, θα μας ειδοποιήσει για το κομμένο ρεύμα και το κομμένο τηλέφωνο και αλλά πολλά.
 • Τα ραντάρ  τοποθετούνται παράλληλα, με τις μαγνητικές επαφές για λόγους επαλήθευσης συναγερμού, αλλά και σε περίπτωση βλάβης μαγνητικής επαφής.
 • Τοποθετούμε μαγνητικές επαφές και στα τζάμια, έτσι ώστε να οπλίζουμε το συναγερμό σε κάθε περίπτωση, και όχι μόνο όταν κλείνουμε τα σκούρα στά κουφώματα μας.
 • Μια κάμερα έξω απο την είσοδο του διαμερίσματος η της μονοκατοικίας, λειτουργεί σαν face controller.Δεν εχει καμμία σχέση με το σύστημα συναγερμού. Είναι καθαρά για την αναγνώριση προσώπων, χρήσιμη λειτουργία τόσο για μας, όσο και για τα παιδιά μας.
 • Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης έχει ορισμένο σκοπό και αποστολή.Σίγουρα δεν ειναι η ίδια με του συναγερμού. Με τον συναγερμό θέλουμε να διώξουμε η να αποτρέψουμε κάποιον και δεν μας ενδιαφέρει να δούμε το πρόσωπό του, θέλουμε να φύγει και να μην κάνει κακό σε μας και στους ανθρώπους μας.

Έχουμε συναντήσει άπειρα νέα ζευγάρια, που υιοθετόντας αυτές τις ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ φτιάχνουν το σπίτι τους, αγοράζουν τα πάντα, έτσι ώστε να μην λείπει τίποτα απο το νοικοκυριό τους και αφήνουν για το απώτερο μέλλον το σπουδαιότερο, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ρισκάρουν την ασφάλεια της ζωής τους, της πρόσφατα αγορασμένης οικοσκευής τους, την ασφάλεια των παιδιών τους, για να ψωνίσουν όλες τις ..κουρτίνες και όλα τα ..χαλιά

Επιχειρηματίες μας καλούν να μελετήσουμε τους χώρους τους, προκείμενου να τους ασφαλίσουμε και με βάση τις ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ μας λένε, εδώ θέλω ένα ραντάρ, εδώ θέλω ένα πυρανιχνευτή εδώ θέλω μια σειρήνα και γενικά θέλω ένα low budget σύστημα.

Low budget στην ασφάλεια σημαίνει low reliability. Low reliability στον επαγγελματικό χώρο  που “βγάζει μεροκάματο” σημαίνει ότι ο διαρρήκτης θα κάνει μια ζημιά από 10-40% του ετήσιου τζίρου, ανάλογα με τα λάθη που έχουν γίνει στο σύστημα συναγερμού.

Οι διαρρήκτες στην Ελλάδα γίνονται καθημερινά όλο και πιο ευέλικτοι. Αποκτούν τεχνογνωσία με αντικλείδια, πασπαρτού και τεχνικές διάρρηξης σε πόρτες και μηχανισμούς ασφαλείας.

Αντίστοιχα οι ληστές γίνονται όλο και πιο θρασείς. Επιλέγουν απομακρυσμένους στόχους, επιλέγουν ηλικιωμένους, χτυπούν τα θύματα τους, ληστεύουν υπό απειλή.

Η τοποθέτηση ενός ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΎ συστήματος συναγερμού σε συνεργασία με ένα σύστημα παρακολούθησης, από μια ΕΓΓΥΗΜΈΝΗ εταιρεία συστημάτων ασφαλείας, είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. Είναι από τα πρώτα μέτρα, αν όχι το πρώτο, που θα πρέπει ένα ένοικος η ένας επιχειτηματίας να αποφασίσει και να υλοποιήσει.

Οι ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ μπορεί να βολεύουν βραχυπρόθεσμα αλλά οι πιθανότητες να είναι ..κερδοφόρες ειναι 50-50. Οπότε ο καθένας παίρνει τα “ρίσκα” του

Μ.Β.