ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ με GPRS GLOBAL SIM

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός, ότι η επικοινωνία ενός συστήματος συναγερμού με ένα κέντρο λήψεων σημάτων συναγερμού, αφορά το 50% της επιτυχίας της αποστολής του.

Η συγκεκριμένη επικοινωνία, μέχρι πριν μερικούς μήνες περιοριζόταν στην σταθερή τηλεφωνία, με βασική εναλλακτική την χρήση modem GSM, με κάρτα SIM του εμπορίου.

Η χρήση internet εφόσον είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ύπαρξη τηλεφωνικής γραμμής (ζεύγους χαλκού) θεωρούμε ότι εμπίπτει στους περιορισμούς και τα προβλήματα της σταθερης τηλεφωνιας.

Για τα ελληνικά δεδομένα, λόγω παλαιότητας του δικτύου σταθερής τηλεφωνίας και ελλείψεων όλων των εταιρειών σε υποδομές και εξοπλισμό, παρουσιάζεται αδυναμία επικοινωνίας συναγερμών- κέντρων λήψεων σε ποσοστό 15-20%. Ποσοστό απαγορευτικό, απογοητευτικό και τραγικό συγχρόνως για την καθημερινή ασφάλεια και εμπιστοσύνη που πρέπει να εκπέμπει το τρίπτυχο:

ΣYΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟY – ΚEΝΤΡΟ ΛHΨΕΩΝ – ΕΙΔΟΠΟIΗΣΗ ΑΡΧΩΝ.

Η εταιρεία μας, ψάχνοντας πάντα λύσεις με συνεχή έρευνα της εγχώριας και της διεθνούς αγοράς, βρήκε λύση τεχνολογικά προηγμένη, πιο ασφαλη και πιο οικονομική από την χρήση ενσύρματης PSTN γραμμης ή GSM επικοινωνίας.

Με τη χρήση των GPRS υπηρεσιών της VODAFONE, καθώς και με την αγορά επωνύμων GLOBAL SIM modems, η COVERCRAFT έχει στη διάθεσή σας:

Την ολοκληρωμένη συσκευή GPRS GLOBAL SIM προπληρωμένης αδιάλειπτης επικοινωνίας για 1 χρόνο.

Η ολοκληρωμένη συσκευή GPRS GLOBAL SIM μπορεί να τοποθετηθεί:

-Σε νέα εγκαθιστούμενα συστήματα συναγερμού όπου η συσκευή εχει και τη δυνατότητα απομακρυσμένου χειρισμού του συστήματος συναγερμού.

-Σε ήδη τοποθετημένα συστήματα συναγερμού τελευταίας γενιάς όπου επίσης η συσκευή εχει  τη δυνατότητα απομακρυσμένου χειρισμού του συναγερμού.

-Σε παλαιότερης τεχνολογίας συστήματα συναγερμού .

 

Η συσκευή GPRS GLOBAL SIM κοστίζει 170€+φπα + 35€+φπα η τοποθέτησή της, ενω ο ετήσιος προπληρωμένος χρόνος χρήσης ανέρχεται στα 100€+φπα.